Reparatie en service voor Duplex reinigingsmachines

Voor het onderhoud en de eventuele reparaties aan uw Duplex reinigingsmachines, kunt u rekenen op de inzet van onze vakkundige servicemonteurs. Binnen 24 uur zorgen zij voor het verhelpen van mogelijke storingen aan uw reinigingsmachines. Onze gekwalificeerde servicemonteurs (VCA gecertificeerd) beschikken over een volledig ingerichte servicewagen en modern ingerichte werkplaats voor de grotere reparaties en revisies. In het onderdelenmagazijn houden zij de meest voorkomende onderdelen op voorraad. Voor kleine reparaties kunt u dagelijks bij ons terecht. Wij proberen zo snel mogelijk de storing te verhelpen, terwijl u even rustig rondkijkt in onze showroom en een kop koffie drinkt.

Advies en begeleiding

Goede raad hoeft niet duur te zijn en voorkomen is beter dan genezen. Bovendien is er voor uw specifieke schoonmaakuitdaging altijd wel een oplossing. Samen met u analyseren wij daarom  eventuele knelpunten in uw hygiëneplan. Op basis van de gezamenlijke bevindingen geven wij u een helder advies, zodat uw hygiëneplan in de toekomst nog effectiever zal zijn.

Garantie & Leasen

Op alle Duplex reinigingsmachines wordt standaard één jaar fabrieksgarantie verleend. Ook leveren wij machines in een full-service lease concept zodat u op de euro nauwkeurig weet wat een schoonmaakmachine u per dag kost. Vraag onze adviseurs naar de voorwaarden.

Demonstraties

Om tot een keuze te komen van de juiste reinigingsapparaten verzorgen wij graag bij u ter plekke een demonstratie. Zo kunt u zelf ervaren of de Duplex schoonmaakmachines in uw situatie het meeste rendement en resultaat opleveren. Tijdens de demonstratie informeren wij u over de gebruiksmogelijkheden en krijgt u instructie over de bediening van de apparatuur. Ook adviseren wij u graag over het best passende reinigingsmiddel voor elke toepassing.