Verzending en bezorging van de Duplex vloerreiniger

De meeste types vloerreinigers kunnen uit voorraad geleverd worden. Als het product op voorraad is zorgen wij dat het dezelfde dag nog verstuurd zal worden. Afhankelijk van de verzending zal deze de volgende dag of uiterlijk binnen 3 werkdagen geleverd worden.

Levering eindgebruiker

Franco. Bij een factuurwaarde beneden de € 195,00 (exclusief BTW) worden € 14,95 verzendkosten op de factuur in rekening gebracht.

Levering aan wederverkopers

Franco. Bij een factuurwaarde beneden de € 450,00 (exclusief BTW) worden € 45,00 verzendkosten in rekening gebracht.

Levering aan het buitenland

Franco. Bij een factuurwaarde beneden de € 750,00 (exclusief BTW) worden € 45,00 verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijd

Duplex machines op werkdagen voor 12.00 uur besteld, worden standaard na 3 dagen uitgeleverd. Innovi B.V. biedt u de beste bezorgservice op internet. Bestelt u op werkdagen voor 12.00 uur met iDEAL, creditcard of onder rembours, dan heeft u uw bestelling na 3 dagen in huis.

Levertijd bij vooruitbetaling

Bij vooruitbetaling kan het 1 tot 3 werkdagen duren voor wij uw betaling hebben ontvangen. Bij ontvangst krijgt u per e-mail bericht en wordt uw bestelling verstuurd.

Direct uit eigen voorraad leverbaar

Snelle service: Wij zijn handelspartner met een dienstverlenend karakter en één van onze belangrijke aspecten is onze snelle service. Wij zijn hiertoe in staat om de volgende redenen:

  • Wij beschikken over eigen transport.
  • Wij beschikken over voldoende voorraad door dagelijks voorraadbeheer en inkoop.
  • Intensieve distributie is bij ons al sinds jaar en dag één van de belangrijkste pijlers van onze service en dienstverlening.

Bezorging

Bestellingen worden op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur bezorgd. Bestellingen worden niet op zaterdag of zondag afgeleverd.