Duplex vloerreinigingsmachines voor perfecte reiniging

  • Compact en licht in gewicht
  • Veegt, schrobt, zuigt en droogt in één beweging
  • Werkt voor én achteruit
  • Duurzaam, bespaar op water en chemie

De vloer schrobben, vegen en zuigen in één beweging.

De vloerschrobmachines van Duplex zijn geschikt voor alle type vloeren en zorgen voor een hoog reinigingsresultaat. Daarnaast besparen ze in tijd doordat ze in één beweging kunnen schrobben, vegen én zuigen. Daarnaast zijn de machines zeer compact en enorm wendbaar. De machine is een echte alleskunner. Één machine die inzetbaar is voor alle ruimtes.

Kenmerken van Duplex vloerreinigingsmachines

optimale vloerreiniging

Iedere vloer reinigen

Welke vervuilde vloer je ook moet reinigen, de Duplex reinigingsmachines kunnen de klus aan. Of de vloer een siergrind, sportvloer, profielrubber, flotex, hout, vinyl, vloerbedekking, veiligheidsvloer, ruwe tegels, ongelijke tegels marmer of keramische vloer is, de Duplex machines krijgen hem weer als nieuw. Het resultaat is een optimaal schone vloer.

Werking Duplex reinigigingmachines

Werking Duplex

De dubbele contra-roterende cilindrische borstels bieden tot 40% meer reinigingsprestaties in één enkele bewerking, waardoor de productiviteit aanzienlijk toeneemt vergeleken met andere machines in hetzelfde segment. Dankzij de handgreep en vloertrekker kan de machine in elke werkrichting gebruikt worden.

Bereikbaarheid op alle plekken

Gebruiksvriendelijk

De Duplex reinigingsmachines hebben een compact ontwerp. Hierdoor komen deze moeiteloos op moeilijk bereikbare plekken. U kunt eenvoudig reiniging onder meubels, langs plinten of in de hoeken. Het is dé oplossing voor schoonmaakbedrijven, schoonmakers, mkb en zijn uitermate gechikt voor particulier gebruik. De Duplex machines reinigt ieder type vloer.

De voordelen van Duplex vloerreinigers

  • Geschikt voor alle soorten vloeren, van tapijtvloeren, siergrind, maar ook houten vloeren, vinyl en keramische vloeren
  • TIjdsbesparend, Duplex vloerreinigers reinigen zowel vooruit als achteruit
  • Licht in gewicht en enorm wendbaar

  • Ook hardnekkig vuil wordt moeiteloos verwijderd

  • Perfecte balans. De gecentraliseerde motor zorgt voor bediening met één hand

De verschillende vloerreinigers van Duplex

Om iedere vloer te reinigen zijn er diverse vloerreinigingsmachines beschikbaar.
Hieronder ziet u per type de meest gekozen vloerreiniger.