Voordelen Duplex machines

De Duplex vloerreinigers zijn de oplossing voor schoonmaakbedrijven, instellingen, en particulieren, omdat ze inzetbaar zijn voor tapijtreiniging en vloeronderhoud van elk type vloeroppervlak: siergrind, ruwe tegels, veiligheidsvloeren, vloerbedekking, hout, marmer, ruwe leisteen, geprofileerd rubber en flotex. De machines zijn uitermate geschikt voor vloeronderhoud in ziekenhuizen en zorgcentra, hotels, restaurants, keukens, showrooms, kantoren, zwembaden, scholen, winkelcentra en supermarkten. Of het nu gaat om het grondig reinigen van tapijt, de reiniging van ruwe vloeroppervlakten, of schoonmaakonderhoud van roltrappen: met de Duplex vloerreinigingsmachine haalt u het beste reinigingsresultaat!

Tijd en geld besparen met Duplex vloerreinigers

Duplex machines reinigen grondig en bijzonder effectief wat resulteert in enorme tijdswinst. Een ander groot voordeel van Duplex vloerreinigingsmachines is dat ze vuil en water opnemen en de vloer vrijwel droog achterlaten. Door het compacte en originele ontwerp zijn Duplex vloerreinigers zelfs eenvoudig te vervoeren in een Fiat Panda. Niet voor niets worden Duplex schoonmaakmachine aanbevolen door gerenommeerde leveranciers van vloeren zoals Desso, Bolon en diverse siergrind leveranciers.

Meer unieke eigenschappen:

  • Duplex machines reinigen zowel in voor- als achterwaartse richting.
  • Duplex machines maken het mogelijk de vloer langs plinten en tot in de hoeken, en onder meubels, vlekkeloos te reinigen.
  • De Duplex machines zijn eenvoudig te draaien om in een vloeiende beweging de vloer van plint tot plint, van hoek tot hoek, te reinigen.
  • De twee cilindervormige borstels kammen het vuil naar boven en transporteren het naar het vuilreservoir.
  • De krachtige werking van twee contra-roterende borstels met een rotatie op 650 rpm en een oppervlaktesnelheid van 5 meter per seconde, staat garant voor een efficiënte mechanische reiniging.
  • Dankzij de grote diameter van de borstels wordt een vloer in veel minder arbeidstijd gereinigd.
  • Beschikt over een vloeistofverdeling voor elke borstel.
  • Slechts 4% vochtresidu, dus vrijwel een droge vloer. Geen enkele andere machine kan dit evenaren. Door deze reinigingsmethode blijft uw vloer en tapijt in perfecte staat.
  • Bij het ontwerp van de Duplex machines is veel aandacht besteed aan de veiligheid. Duplex vloerreinigers zijn bijvoorbeeld toegerust met een automatisch, elektronisch beveiligingssysteem.
  • Duplex machines zijn betrouwbaar, hebben minimaal onderhoud nodig en zijn bijzonder eenvoudig schoon te houden.

Multifunctionele toepassing van drie bedieningsfuncties: alleen schrobben, schrobben en vuil opnemen, en polijsten.

Ga direct naar de shop Demonstratie zien?