Siergrindvloer professioneel reinigen

Gerenommeerde leveranciers van siergrindvloeren bevelen voor onderhoud en reiniging van een siergrindvloer Duplex vloerreinigingsmachines aan omdat ze siergrindvloeren perfect reinigen zonder deze te beschadigen. Duplex machines zijn vanwege de topprestaties die ze leveren de oplossing voor eigenaren van een siergrindvloer.

Siergrindvloer schoonmaken zonder problemen

Een veel gehoorde opmerking is dat stofzuigen en dweilen absoluut niet volstaan om een siergrindvloer echt schoon te houden. Daarbij komt nog dat het schrobben en dweilen van siergrindvloeren doorgaans een lastige klus is, omdat de siergrindvloer niet echt glad is.

Duplex vloerreinigers zijn speciaal ontwikkeld voor reiniging van een siergrindvloer. Deze machines reinigen met vochtige borstels het vloeroppervlak. Door de roterende beweging wordt het vuil uit de poriën omhoog gehaald en afgevoerd naar een afneembare vuilwatertank.

 

Schoonmaaktips voor siergrindvloer

Siergrindvloeren met een open structuur mogen nooit worden gedweild. Het enige wat hiermee wordt bereikt is een nog grotere vervuiling en mogelijk vlekvorming in het vloeroppervlak. Met dweilen wordt alleen de top van de vloer schoongemaakt, maar niet het vuil wat in de poriën tussen de steentjes zit.

Waarin Duplex vloerreinigers zich onderscheiden

  • Kostenbesparend omdat ze in voor- en achterwaartse looprichting kunnen reinigen, wat enorm veel tijdswinst oplevert
  • Duplex vloerreinigers reinigen vlekkeloos tot in de verste hoeken, van plint tot plint en onder meubels
  • Ook het hardnekkigste vuil wordt met Duplex machines moeiteloos verwijderd
  • Bij het ontwerp is veel aandacht besteed aan ergonomie, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid
  • Duplex vloerreinigers zijn makkelijk te bedienen
  • Duplex machines zijn makkelijk te vervoeren

Vloeronderhoud voor alle type vloeren