Dé compacte en krachtige vloerreiniger

Duplex Turbo vloerreinigingsmachine

Duplex vloerreiniger
 • Verkrijgbaar als accu en 230V variant

 • Werkt voor én achteruit
 • Compact en licht in gewicht

 • Veegt, schrobt, zuigt en droogt in één beweging

Vegen, schrobben en zuigen in één vloeiende beweging

De vloerreinigingsmachine Duplex Turbo is geschikt voor alle type vloeren en zorgt voor een hoog reinigingsresultaat. De machine zeer compact en werkt de vloerreiniger met batterij aandrijving. De Duplex Turbo veegt, schrobt en zuigt/droogt tegelijkertijd in beide richtingen, zowel vooruit als achteruit.

Het is een multifunctionele inzetbare schrobmachine die alle vloeren schoonmaakt en gegarandeerd een hygiënische schone vloer levert. De Turbo maakt 20% sneller schoon en bespaart water en chemische middelen. Deze Duplex schrobmachine is inzetbaar in de horeca, scholen, retail, automotive, tankstations, supermarkten, showrooms, winkels en detailhandel.

Hoe werkt de vloerreiniger Duplex Turbo?

De Duplex Turbo is een zeer krachtige accu aangedreven vloerreiniger geschikt voor alle soorten vloeren.

Geschikt voor alle vloeren

Welke lastige vloer je ook moet reinigen, de Duplex Tubro kan de klus aan. Of de ondergrond een siergrind, sportvloer, profielrubber, flotex, hout, vinyl, vloerbedekking, veiligheidsvloer, ruwe tegels, ongelijke tegels marmer of keramische vloer is, de Duplex Turbo krijgt hem weer als nieuw. Het resultaat is een optimaal schone vloer.

Hoge reinigingsprestaties

De dubbele contra-roterende cilindrische borstels bieden tot 40% meer reinigingsprestaties in één enkele bewerking, waardoor de productiviteit aanzienlijk toeneemt vergeleken met andere machines in hetzelfde segment. Dankzij de handgreep en vloertrekker kan de machine in elke werkrichting gebruikt worden.

Duplex Turbo wendbaar

Gebruiksvriendelijk

Doordat de Turbo een compact ontwerp heeft komt deze moeiteloos bij moeilijk bereikbare plekken. (onder meubels, langs plinten, hoeken). Het is dé oplossing voor onder andere schoonmaakbedrijven, interne schoonmakers, mkb en ook uitermate geschikt voor particulier gebruik. De Duplex Turbo reinigt, herstelt en droogt alle plekken.

Zelf de kracht van de Duplex ontdekken?

Wil je graag met eigen ogen ervaren wat de kracht van de Duplex Turbo is? Boek dan gratis en vrijblijvend een demo en wij komen het graag aan je laten zien. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

[contact-form-7 id=”8413″ /]

De voordelen van de Duplex Turbo vloerreiniger

 • Veelzijdig, eenvoudig en gebruiksvriendelijk voor alle type vloeren
 • reinigt zowel vooruit als achteruit
 • perfecte balans. De gecentraliseerde motor zorgt voor bediening met één hand
 • werkt tot 60 minuten op accu, geen last van een lang snoer
 • reinigt tot aan randen, plinten en in hoeken
 • aanbevolen door geremoneerde vloerleveranciers (Desso, Florex, Bolon) tegelbedrijven
 • tijdelijke klus? Je kan de Durplex Turbo ook per dag bij ons huren