Vloerreinigingsmachine huren bij Duplex

Een Duplex vloerreiniger huren is bij ons ook mogelijk. Heb je te maken met een kort reinigingsproject of wil je de Duplex uitproberen? Dan kan huren een uitkomst zijn. Je betaalt alleen voor de periode dat je de machine huurt. Besluit je de machine te kopen, dan vervalt de helft van de huursom. Je kunt een Duplex met of zonder stoom huren. Wil je weten wat de verschillen tussen de machines zijn? Lees dan het bericht ‘Welke Duplex vloerreiniger moet ik kiezen?’ Haal de machine zelf op, of laat deze vervoeren door onze transporteur.

Lease uw Duplex Vloerreinigingsmachine

Lease uw Duplex vloerreiniger

Wilt u een Duplex vloerreiniger gebruiken, geen investering doen? Bij ons heb je ook de mogelijkheid om een machine te leasen. Een vast bedrag per maand zodat je weet waar u aan toe bent. Zo kunt u direct profiteren van de voordelen van een Duplex vloerreiniger.

Huur uw Duplex reinigingsmachine

Heeft u een tijdelijke klus en wilt u gebruik maken van een Duplex reinigingsmachine. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor het huren van een Duplex reinigingsmachine.

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Telefoon (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Vul a.u.b. uw persoonlijke gegevens in:

  Voorletters (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  Aanvullende informatie of opmerkingen:

  Beantwoord onderstaande vraag om te controleren of u een mens bent